SIP proxy, 2N® IP Mobile (Intercoms) - Jak volat přes SIP Proxy?

Aplikace 2N® IP Mobile (Intercoms) může být zaregistrována k SIP Proxy jako běžný SIP klient. Nejprve musíte spustit aplikaci 2N®  IP Mobile (Intercoms) dotykem na její ikonu.



Otevřete menu "Nastavení - MY2N/ SIP konfigurace" aplikace 2N®  IP Mobile (Intercoms)



Povolte funkci SIP klienta dotykem na tlačítko "SIP Proxy Zapnuto":


Dále je nutné zadat všechny nezbytné informace, které dostanete od správce SIP Proxy/Ústředny. Například Jméno (Username), Heslo (Password), IP adresu SIP proxy atd. 


Jakmile nakonfigurujete SIP Proxy a nastavení uložíte, uvidíte stav proxy na řádce "Zařízení (Devices)".
Connected - úspěšně připojeno k proxy, je možné provádět odchozí hovory a přijímat příchozí 
Connecting - zařízení se snaží připojit k proxy, prosím o chvilku strpení
Disconnected - nepřipojeno k proxy, prosím zkontrolujte nastavení

Odchozí hovory přes SIP Proxy mohou být nyní jednoduše prováděny vytočením čísla stanice na číselníku, který se nachází na záložce "Číselník (Dial Pad)".


Volitelně je také možné přidat některá zařízení zaregistrované k proxy (=telefonní čísla interkomů  2N®  IP, IP telefonů atd.)  manuálně, aby byly jednoduše dostupné v menu "Zařízení".


Pokud budete chtít volat na interkom 2N®  IP přes proxy, můžete v nastavení zařízení také upravit DTMF kód pro otevírání dveří. Jakmile dokončíte konfiguraci zvoleného proxy zařízení a uložíte nastavení dotykem na potvrzovací tlačítko , uvidíte toto zařízeni v menu"Zařízení".


2N® Helios IP Mobile nároky na šířku pásma

Icon

Směr komunikace

Kodeky | Protokoly

Šířka pásma

2N® IP intercom  2N® Indoor Touch 2.0 /2N® IP Mobile (Intercoms) appH.264 unicast video, G.711/G.722 | SIP audio~2 Mbit/s pro každý 2N® IP intercom
2N® Indoor Touch 2.0 /2N® IP Mobile (Intercoms) app  2N® IP intercom G.711/G.722 | SIP audio~85 kbit/s pro každý 2N® Indoor Touch 2.0

Pro správnou funkčnost je nutné zajistit vyhovující připojení a dostatečnou šířku pásma. Pro bližší detaily si prosím přečtěte toto FAQ: Síťové požadavky - Jakou LAN/Wi-Fi infrastrukturu potřebuji?